Antena 3 CNN Politică PNL, lovitură pentru Gabriel Biriș. ”Nu susținem în niciun fel modificarea Codului fiscal”

PNL, lovitură pentru Gabriel Biriș. ”Nu susținem în niciun fel modificarea Codului fiscal”

PNL, lovitură pentru Gabriel Biriș. ”Nu susținem în niciun fel modificarea Codului fiscal”
Sursa foto: Foto:Facebook/Gabriel Biris
08 Sep 2016   •   14:17

Senatorul liberal de Bistriţa-Năsăud Dorin Dobra, vicelider al grupului senatorial al PNL, a declarat joi, la o conferinţă de presă, că partidul din care face parte nu va susţine modificarea Codului fiscal, mai ales dacă acest lucru ar însemna măriri de taxe şi impozite.

"PNL nu va susţine nicicum, în niciun fel modificarea Codului fiscal, în special prin măriri de taxe sau impozite la persoane fizice autorizate sau la cei ce desfăşoară activităţi comerciale. În primul rând, în bază legală, nu mai este permisă modificarea Codului fiscal; în al doilea rând, PNL susţine până la capăt reducerea poverii fiscale de pe umerii celor ce realizează activităţi comerciale", a spus Dobra, citat de Agerpres.

Senatorul PNL a adăugat că liberalii sunt îngrijoraţi, însă, de situaţia execuţiei bugetare.

"Nu ascundem, în acelaşi timp, faptul că ne preocupă mult situaţia bugetară a execuţiei bugetare naţionale la această oră, situaţia veniturilor, situaţia plăţilor, şi ne îngrijorează profund avalanşa de măsuri populiste, creatoare de iluzii, ale PSD la nivel parlamentar", a afirmat Dorin Dobra, făcând referire la propunerea de eliminare a impozitului pe venit pentru toate pensiile, care a trecut în această săptămână de votul senatorilor.

Senatul a adoptat, în şedinţa plenului de marţi, propunerea de lege care modifică Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal în sensul abrogării dispoziţiilor prin care veniturile din pensii sunt supuse impozitului pe venit

×
Subiecte în articol: Gabriel Biriş PNL
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close