Antena 3 CNN Politică PNL luptă pentru o nouă majoritate parlamentară. Calculele care ar răsturna totul pe scena politică

PNL luptă pentru o nouă majoritate parlamentară. Calculele care ar răsturna totul pe scena politică

PNL luptă pentru o nouă majoritate parlamentară. Calculele care ar răsturna totul pe scena politică
18 Ian 2018   •   17:48

Senatoarea de Timiş Alina Gorghiu a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la sediul PNL Timiş, că partidul din care face parte negociază formarea unei majorităţi parlamentare care să ducă la respingerea în Parlament a Guvernului Dăncilă. Totodată, fosta șefă a PNL susține că PSD nu își permite suspendarea lui Iohannis din funcție, iar cine crede că șeful statului a desemnat-o pe Dăncilă din acest motiv, greșește.

"Eroarea care se face, încercând să se justifice constituţional poziţia preşedintelui este, însă, faptul că se spune că desemnarea doamnei Dăncilă a venit pentru că altfel preşedintele ar fi fost suspendat. Mi se pare o aberaţie să susţii acest lucru. Cred cu tărie că PSD flutură această temă în spaţiul public doar ca pe o ameninţare. Sunt convinsă că PSD nu îşi permite să demareze această procedură pentru că în momentul în care ar face acest lucru i-ar asigura preşedintelui Klaus Iohannis un al doilea mandat”, a declarat Alina Gorghiu.


Citeste mai mult: adev.ro/p2rbjo

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close