Antena 3 CNN Politică PNL, mutare-surprinzătoare după ce Tudorel Toader a trimis o scrisoare Comisiei de la Veneția

PNL, mutare-surprinzătoare după ce Tudorel Toader a trimis o scrisoare Comisiei de la Veneția

PNL, mutare-surprinzătoare după ce Tudorel Toader a trimis o scrisoare Comisiei de la Veneția
Sursa foto: Foto:Ovidiu Raețchi /Facebook
02 Dec 2019   •   15:31

Deputatul PNL Ovidiu Raețchi lansează o propunere inedită, într-un mesaj postat pe Facebook, în care le cere românilor să scrie Comisiei de la Veneția mesaje și să transmită astfel ce părere au despre mandatul fostului ministru al Justiției Tudorel Toader.

Raețchi arată ca adresa Comisiei de la Venetia este publica și îi îndeamnă pe românii să trimită propria evaluare a fostului ministru.

Citește și: Tudorel Toader, scrisoare deschisă către Comisia de la Veneţia: Exprim speranța că se iau în vedere împrejurimile

”Am o propunere: haideți să îi arătăm lui Tudorel Toader și, pe de altă parte, să demonstrăm Comisiei de la Veneția ce credem despre mandatul pe care fostul “ievaluator” neobosit și-l laudă acum singur și să îi trimitem și noi mesaje domnului Gianni Buquicchio! Adresa e publică: [email protected]

După ce a urmat tacticos direcțiile trasate de Dragnea - de adaptare a legilor justiției la interesele actualului tinichigiu de la Rahova, domnul Tudorel Toader se teme azi că va fi revocat din Comisia de la Veneția și rescrie istoria ultimilor ani, pictându-se singur în reformist.

Pierdut, probabil, în “dinamica legislativă plină de interese, competențe și controverse”, nu pare să își amintească rolul distructiv al "ievaluărilor" sale atat de partinice. Eu sunt convins însă că cetățenii își amintesc mult mai bine motivele pentru care au stat, timp de 3 ani, în Piața Victoriei și au cerut justiție independentă. Și ca vor împărtăși aceste motive și Comisiei de la Veneția”, a scris liberalul, pe Facebook.

Demersul acestuia vine după ce însuși Tudorel Toader a trimis o scrisoare Comisiei de la Veneția în care preciza că nu îşi asumă "nimic din ceea ce au făcut sau nu au făcut alţii'' în acest domeniu.

×
Subiecte în articol: tudorel toader
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close