Antena 3 CNN Politică PNL nu renunţă la postul de viceguvernator BNR: Bogdan Olteanu, propus în locul lui Dăianu

PNL nu renunţă la postul de viceguvernator BNR: Bogdan Olteanu, propus în locul lui Dăianu

PNL nu renunţă la postul de viceguvernator BNR: Bogdan Olteanu, propus în locul lui Dăianu
Sursa foto: Bogdan Olteanu
06 Oct 2009   •   17:01

PNL a redeschis problema posturilor de viceguvernatori ai BNR, venind cu o nouă propunere: deputatul Bogdan Olteanu, care ia astfel locul vechii nominalizări, Daniel Dăianu.
"Bogdan Olteanu şi-a depus CV-ul pentru postul de viceguvernator. Noi îl susţinem, să vedem şi dacă o să iasă", a precizat deputatul liberal Eugen Nicolaescu, citat de Mediafax.
Nicolăescu a arătat că recent au avut loc o renegocierea posturilor din Consiliul de Administraţie al BNR, liberalii obţinând o funcţie executivă - cea de viceguvernator - atribuită iniţial către PDL.

Până în prezent, liberalii l-au susţinut pentru acelaşi post pe Daniel Dăianu, dar s-a lovit de opoziţia PDL, care în baza algoritmului politic, a pretins ambele funcţii de guvernatori pentru reprezentanţii săi.

Candidaţii pentru CA al BNR sunt audiaţi, marţi, de către cele două comisii de specialitate parlamentare. Conducerile celor două Camere ale Parlamentului au decis, în septembrie, în şedinţa Birourilor Permanente, să acorde Comisiilor de buget un termen de 10 zile în care să stabilească nominalizările pentru CA al BNR din partea partidelor, să facă audierile necesare şi să întocmească un raport.Mandatul actualului CA al BNR expiră în 10 octombrie.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Bogdan Olteanu Daniel Daianu
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close