Antena 3 CNN Politică PNL încearcă să scape de foștii băsiști dar are probleme mari cu listele pentru parlamentare

PNL încearcă să scape de foștii băsiști dar are probleme mari cu listele pentru parlamentare

PNL încearcă să scape de foștii băsiști dar are probleme mari cu listele pentru parlamentare
Sursa foto: Foto: Agerpres
25 Aug 2016   •   20:00

În PNL se duc lupte grele. Liberalii au o problemă, pentru că nu știu cum să scape de asocierea de imagine cu PDL. Liberalii cu state vechi susțin că PDL-iștii îi trag în jos în sondaje.

Printre numele din PNL care nu se vor mai regăsi pe liste la următoarele alegeri, se numără și Andreea Paul dar și Alin Popoviciu, ambii apropiați de Traian Băsescu.

Totuși, există și liberali care se pare că nu vor mai candida din partea PNL la alegerile din toamnă. Aici vorbim despre Ludovic Orban, care are probleme cu justiția.

În plus, nici sondajele realizate de partid nu relevă persoanele care ar avea mai multe șanse pentru a candida la alegeri.

Mai mult, sunt voci în PNL care contestă inclusiv candidatua co-președintelui PNL Vasile Blaga la parlamentare.

De altfel, doar în urmă cu câteva zile, Adriana Săftoiu, purtător de cuvânt al PNL, susținea că cei cu câte trei sau patru mandate sau mai multe ar trebui să se retragă și să lase loc unor liberali mai tineri să vină din urmă.

Nici cu tehnocrații nu par să apară mai multe șanse de câștig, în condițiile în care miniștrii tehnocrați nu se bucură de foarte multă popularitate în sondaje, Dacian Cioloș fiind singurul oficial guvernamental care se bucură de o popularitate ridicată.

Subiectul a fost dezbătut în ediția de joi a emisiunii La Ordinea Zilei, realizată de Dana Grecu, la Antena 3.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close