Antena 3 CNN Politică PNL, pe un butoi de pulbere. Tot mai mulți lideri ai partidului îl vor jos pe Ludovic Orban

PNL, pe un butoi de pulbere. Tot mai mulți lideri ai partidului îl vor jos pe Ludovic Orban

PNL, pe un butoi de pulbere. Tot mai mulți lideri ai partidului îl vor jos pe Ludovic Orban
25 Mai 2018   •   19:48

Nu mai puțin de 18 filiale sunt pregătite să ceară demisia lui Ludovic Orban din fruntea PNL. Acesta ar fi motivul pentru care Orban evită să convoace forurile de conducere ale partidului în speranța că va câștiga suficient timp ca să își reclădească susținerea.

Cei mai mari contestatari ai șefului PNL sunt chiar adjuncții lui, prim-vicepreședinții Iulian Dumitrescu și Ilie Bolojan.

Tot mai mulți liberali sunt nemulțumiți de felul în care Ludovic Orban conduce partidul. Chiar dacăvotul din biroul politic a fost de susținere pentru Orban și pentru plângerea lui penală depusă împotriva premierului. Unul dintre greii PNL este chiar primarul din Alba-Iulia, care critică dur deciziile luate de Orban în ultima vreme.

Potrivit unor surse din PNL, partidul ar fi împărțit în trei tabere. Tabăra lui Ilie Bolojan, primarul din Oradea, tabăra lui Cristian Bușoi și a senatorului Iulian Dumitrescu.

Iulian Dumitrescu ar încerca să strângă semnături necesare pentru a onvoca un congres pentru schimbarea lui Orban. Pentru un asemenea demers ar fi nevoie de acordul unei treimi din totalul filialelor de județ și de sector.

×
Subiecte în articol: Orban PNL lideri demisie motiv
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close