Antena 3 Politică PNL propune ca diaspora să poată vota timp de trei zile la alegerile parlamentare

PNL propune ca diaspora să poată vota timp de trei zile la alegerile parlamentare

31 Ian 2020   •   11:27
PNL propune ca diaspora să poată vota timp de trei zile la alegerile parlamentare

Parlamentarii PNL Alina Gorghiu, Daniel Fenechiu și Florin Roman au depus un proiect de lege pentru ca votarea să se desfășoare pe parcursul a trei zile în diaspora și la alegerile parlamentare, așa cum s-a întâmplat în 2019 la cele prezidențiale.

PNL propune vot de vineri şi la Parlament!!!
Pentru că ne pasă de milioanele de români din Diaspora şi de drepturile lor electorale.
Și pentru că anul 2020 are şansa, cu guvernarea PNL, să devină emblematic pentru cum România se îngrijeşte de cetăţenii săi, oriunde aceştia se află.
Sunt argumentele solide care au stat la baza celei mai recente iniţiative legislative inițiată împreună cu doi colegi parlamentari, Daniel Fenechiu și Florin Roman. Concret, propunem extinderea măsurilor legislative pentru buna organizare a alegerilor în diaspora luate la alegerile pentru Președintele României în anul 2019 și la alegerile parlamentare.
Doar așa se pune capăt unei lungi perioade de umilințe la scrutinele pentru românii cu drept de vot din străinătate”, a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close