Antena 3 Politică Gorghiu: Vom vedea dacă Bușoi rămâne propunerea PNL pentru Primăria Capitalei

Gorghiu: Vom vedea dacă Bușoi rămâne propunerea PNL pentru Primăria Capitalei

de M.Z.    |    18 Ian 2016   •   22:59
Gorghiu: Vom vedea dacă Bușoi rămâne propunerea PNL pentru Primăria Capitalei
Sursa foto: Foto: Agerpres
Copreședintele PNL Alina Gorghiu a afirmat, luni seară, că prim-vicepreședintele liberal Cristian Bușoi este un coleg activ, însă a subliniat că o candidatură finală a acestuia la Primăria Capitalei va fi decisă de Biroul Politic Național.
 
"Bucureștiul rămâne de stabilit. În momentul acesta există o propunere pentru Primăria Capitalei. Cătălin Predoiu, în cursul acestei săptămâni, își va prezenta public strategia pentru București. Sper că aceste trei săptămâni, intervalul pe care l-a avut la îndemână să decripteze tainele acestei organizații de București, au fost fost suficiente pentru a veni cu o strategie închegată. Cred că vom avea o formulă perfectă atât din punct de vedere al organizării, cât și din punct de vedere al candidaților. (...) Dl Bușoi, în acest moment, este propunerea organizației de București. O candidatură finală poate fi decisă exclusiv prin validarea în Biroul Politic Național. (...) Este un coleg activ. (...) Rămâne de văzut în ce măsură va rămâne propunerea finală a PNL", a spus Gorghiu la Digi 24, potrivit agerpres.ro.
 
Ea a subliniat că îl susține pe Bușoi la Primăria Capitalei.
 
"Nu am nicio reținere în a-l susține pe Cristi Bușoi la Primăria Capitalei, dar este o decizie pe care BPN o va lua. Rămâne de văzut dacă Organizația de București va merge cu aceeași candidatură sau va veni cu o altă propunere", a adăugat liderul PNL.
 
Biroul Politic Național al PNL a validat luni 14 dintre propunerile de candidați ai formațiunii la funcția de primar de municipiu reședință de județ și trei nominalizări la președinția unor consilii județene, a anunțat copreședintele liberalilor Vasile Blaga, într-o conferință de presă la finalul reuniunii.
 
Cei 14 candidați validați sunt: Mircea Hava — Alba Iulia, Gheorghe Falcă — Arad, Dragoș Luchian — Bacău, Cătălin Boboc — Brăila, Emil Boc — Cluj Napoca, Pavel Badea — Craiova, Petru Mărginean — Deva, Nicușor Ciumacenco — Galați, Daniel Cârjan — Drobeta Turnu Severin, Marius Bodea — Iași, Andrei Voloșevici — Ploiești, Ioan Popa — Reșița, Marius Bălașa — Slatina, Nicolae Robu — Timișoara.
 
Pentru președinția unor consilii județene au fost validate următoarele candidaturi: Ionel Palăr — Bacău, Alin Tișe — Cluj, Eugen Pârvulescu — Teleorman.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close