Antena 3 CNN Politică PNL Sector 1, acuzaţii grave pentru Clotilde Armand: "Priorităţile rămân circul şi scandalurile interminabile"

PNL Sector 1, acuzaţii grave pentru Clotilde Armand: "Priorităţile rămân circul şi scandalurile interminabile"

Organizaţia PNL Sector 1 aduce acuzaţii grave primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, despre care spun că şi-a păstrat ca "priorităţi" circul şi scandalurile interminabile.

PNL Sector 1, acuzaţii grave pentru Clotilde Armand: "Priorităţile rămân circul şi scandalurile interminabile"
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Eduard Vinatoru
de Georgiana Adam    |    03 Aug 2021   •   13:18

"Doar 4,7% din bugetul pentru dezvoltare. Atât s-a cheltuit la Sectorul 1 în primele șase luni ale anului. Deși ar trebui să fim un reper național de proiecte și investiții, de grijă la nevoile oamenilor și viziune pe termen lung, prioritățile Primăriei S1 rămân circul și scandalurile interminabile, zecile de procese, toate fiind o tactică de a distrage atenția de la incompetență și de la adevăratele probleme ale comunității.

În ședința de Consiliul Local convocată astăzi, de la ora 12.00, pe ordinea de zi suplimentară sunt incluse două proiecte de HCL din care aflăm că și ADP are nevoie de servicii juridice externe, dar și că mai sunt 23 de procese cu operatorul de salubritate, aflate în diferite stadii de judecată pentru care executivul a considerat că nu are nevoie de împuternicirea Consiliului pentru a îl reprezenta în instanță.

Asta după ce primarul Clotilde Armand a criticat virulent Consiliul pentru afirmațiile că nu avea nevoie de împuternicire. Iată că, de fapt, considerase același lucru în 23 de procese pe care le-a demarat", se arată în comunicatul PNL Sector 1.

"Partidul Național Liberal filiala Sector 1 susține orice demers în justiție, cât timp urmărește interesul cetățenilor și salvarea risipei banului public, dar nu fără să știe exact toate detaliil. Consilierii PNL Sector 1 vor solicita din nou, în ședința de astăzi, prezentarea de rapoarte detaliate pentru fiecare proces în parte, înainte de a lua orice decizie de mandatare.

Mai ales că nu sunt 2 procese, ci 23 - un număr care poate fi aproape de ceea ce se numește abuz de drept. Este cât se poate de evident că nu se poate acorda un cec în alb, fără să știm în ce intrăm și care este stadiul acestor demersuri", a declarat Sebastian Burduja, președinte PNL Sector 1.

×
Subiecte în articol: PNL sectorul 1 Clotilde Armand
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close