Antena 3 CNN Politică PNL susţine guvernul Cioloş şi proiectele cabinetului

PNL susţine guvernul Cioloş şi proiectele cabinetului

PNL susţine guvernul Cioloş şi proiectele cabinetului
Sursa foto: Foto: VideoNews
15 Noi 2015   •   18:02

Partidul Naţional Liberal susţine lista de miniştri propusă de premierul desemnat, Dacian Cioloş. Liderii liberali Alina Gorghiu şi Vasile Blaga au explicat, în cadrul unei conferinţe de presă, că membrii PNL vor vota în Parlament lista propusă.

 
"Este o echipă care promite multe. I-am spui şi domnului Cioloş că nu îl invidiez, dar îi urez succes şi sper ca această echipă fie un succes. A fost singura soluţie agreată, se pare, de toată lumea, petnru a ieşi din această criză politică din România. Ne-a prezentat un decalog de priorităţi avud în vedere pentru viitor, ne bucurăm că aceste priorităţi se suprapun cu programul liberal de guvernare", a explicat Alina Gorghiu.
 
"Concluzia este simplă - PNL va vota la învestitura echipa domnului Cioloş şi va susţine în continuare proiectele, atâta timp cât ele sunt în folosul oamenilor. Îi doresc mult succes, am discutat decalogul, proiectele programului de guvernare, ele sunt în concordanţă cu aşteptările noastre, dar va trebui să obţină şi sprijinul altor formaţiuni politice", a completat Vasile Blaga. 
 
"Vreau să mai precizez un lucru - am spus foarte clar, la întâlnirea de azi, că am format echipa singur, nu am negociat cu niciun partid, am spus foarte clar că prezenţa domnului Dâncu în Guvern nu este legată de vreo negociere, este alegerea mea persoanlă, îl cunosc pe domnul Dâncu, îi ştiu competenţele şi dânsul este un ministru tehnocrat într-un guvern tehnocrat şi aşa vom acţiona", a explicat Dacian Cioloş. 
 

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close