Antena 3 CNN Politică Premieră națională | Politicienii, chemați la detectorul de minciuni. Partidul care își duce liderii la poligraf

Premieră națională | Politicienii, chemați la detectorul de minciuni. Partidul care își duce liderii la poligraf

Premieră în politica românească! Liderii organizaților județene unui partid din România sunt chemați la detectorul de minciuni, la București.

de Vasile Marcu    |    13 Apr 2024   •   20:10

Liderii politici ai organizaților județene AUR vor merge la detectorul de minciuni. Este vorba despre un test de integritate spun cei din conducerea partidului.

Un test de integritate pe care va trebui să îl dea toți liderii de organizații din teritoriu. Deocamdată nu este foarte clar dacă este vorba și de viitori candidați ai partidului. Ce este sigur este că liderii de organizații AUR din teritoriu vor trebui să treacă acest test de integritate, la București.

Aceștia vor fi chestionați asupra felului în care fac campanie electorală și mai ales dacă există posibilitatea ca aceștia să nu-și asume toate sarcinile sau eventual să trădeze partidul și să plece la altul.

 Decizia a fost luată de curând, de conducerea AUR, în cursul acestei săptămâni, urmând să fie pusă în practică chiar de la începutul săptămânii viitoare. Deocamdată nu se știe cum va arăta acest test, câte întrebări va avea și cât va dura.
 

×
Subiecte în articol: poligraf politicieni aur
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close