Antena 3 CNN Politică Sinteza zilei: Vacanţe scandaloase pe bani publici

Sinteza zilei: Vacanţe scandaloase pe bani publici

Sinteza zilei: Vacanţe scandaloase pe bani publici
14 Oct 2015   •   22:39
Plimbări scumpe pe banii românilor, destinaţii în cele mai îndepărtate colţuri ale lumii, în resoruri de lux. 
 
Printre cei care le-au bifat se numără preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, dar şi politicieni precum Andreea Paul, Cătălina Ştefănescu sau Tudor Ciuhodaru.
 
Nicolae Robu, primarul Timişoarei, a fost plecat în Sardinia, de unde a publicat zilnic pe Facebook fotografii. Numai factura la telefon a ajuns la suma de 3.200 euro, fiind plătită din bani publici. Edilul a justificat suma mare prin faptul că nu putea să stea rupt de problemele Primăriei. Tot Nicolae Robu a bifat pe lista de vacanţe şi Maroc.
 
Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, este şi el pasionat de plimbări pe bani publici. Social-democratul a făcut numeroase deplasări de când e şeful Camerei. Zgonea este campionul deplasărilor în străinătate, a străbătut peste 13.000 de kilometri. De asemenea, a prins şi deplasări în zine exotice, precum India. Concediul aici a costat 30.000 de euro. Anul trecut, Valeriu Zgonea a vizitat nu mai puţin de 9 state din Europa şi Asia, care au costat statul 260.000 lei.

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close