Antena 3 Politică Politicienii au timp de lectură. Unii se cultivă şi în timpul serviciului, când dezbat legi

Politicienii au timp de lectură. Unii se cultivă şi în timpul serviciului, când dezbat legi

05 Iun 2011   •   21:23
Politicienii au timp de lectură. Unii se cultivă şi în timpul serviciului, când dezbat legi
Sursa foto: Foto: therumpus.net

La vremuri noi, moravuri vechi, însă aceeaşi politică. Printre atacuri de la tribune şi discursuri televizate, unii aleşi îşi mai fac timp şi pentru lectură. De voie, de nevoie, politicienii citesc de toate. De la fermecătoare poveşti pentru copii până la profunde opere filozofice.   

Alţi politicieni, aceleaşi moravuri. În plină sesiune parlamentară, aleşii dâmboviţeni, nu mulţi, îşi mai fac timp şi pentru lectură. Printre ei se află şi Theodor Paleologu. Democrat-liberalul spune că citeşte tot timpul, acasă şi chiar şi la muncă, în plen, atunci când dezbate legi.

De când aşteaptă o fetiţă, în loc de romane poliţiste şi eseuri filozofice, deputatul PNL Cristina Pocora, citeşte pe nerăsuflate poveşti nemuritoare.

Social-democratul Victor Ponta îşi împarte cu greu timpul liber, între sport şi citit. Cum e mai tot timpul pe drumuri, preşedintele PSD preferă cărţile virtuale. Nu la fel ar spune şefa Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase.

 ×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close