Antena 3 CNN Politică Politicienii puterii au cerut să nu se constate decesul unui deputat UDMR

Politicienii puterii au cerut să nu se constate decesul unui deputat UDMR

Politicienii puterii au cerut să nu se constate decesul unui deputat UDMR
Sursa foto: Foto: cluj-am.ro
de M.Z.    |    05 Sep 2011   •   17:26

Situaţie incredibilă în Parlamentul României. Politicienii puterii au cerut în plenul Camerei Deputaţilor să nu se constate decesul deputatului UDMR de Cluj, Palfi Zoltan. Acesta a încetat din viaţă în urmă cu aproximativ o săptămână.

Deputatul PDL Petru Călian cerut scoaterea de pe ordinea de zi a punctului prin care se constata decesul lui Palfi Zoltan.

"Doamna preşedinte, stimaţi colegi, v-aş propune să scoatem de pe ordinea de zi punctul 3, proiect de hotărâre privind constarea încetării unui mandat de deputat, astfel încât să vedem şi în comisia de validare dacă există toate documentele aferente, fapt pentru care vă solicit această amânare până la următoarea şedinţă", a spus Petru Călian în plenul Camerei.

 


Solicitarea prezentanţilor puterii vine după ce în plen s-a ţinut un moment de reculegere în memoria deputatului UDMR.

Deputatul PDL, Petru Călian, a intervenit în direct la Antena 3, unde a încercat să dea detalii despre decesul parlamentarului, după ce a cerut scoaterea de pe ordinea de zi a punctului prin care se constata decesul lui Palfi Zoltan.

"Este o chestiune pentru o perioadă scurtă de timp. Cred că eu că la următoarea şedinţă acest lucru se va rezolva, adică săptămâna viitoare, o să avem nevoie de o serie de documente în acest sens. Sunt nişte chestiuni procedurale care trebuie îndeplinite", a declarat Petru Călian, la Antena 3.

Călian a mai spus că a cerut scoaterea de pe ordinea de zi a punctului referitor la decesul colegului său în numele grupului parlamentar PDL, iar solicitarea a fost aprobată.
 


Reprezentanţii PDL spun că mai este nevoie de acte doveditoare pentru decesul deputatului, potrivit corespondentului Antena 3, deşi s-a ţinut un moment de reculegere în memoria acestuia.

×
Subiecte în articol: deces deputat UDMR
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close