Antena 3 CNN Politică Politicienii români au hobby-uri. Vezi aici ce îi pasionează pe demnitari

Politicienii români au hobby-uri. Vezi aici ce îi pasionează pe demnitari

Politicienii români au hobby-uri. Vezi aici ce îi pasionează pe demnitari
Sursa foto: Foto: INTACT Images
30 Iul 2011   •   15:36

Politicieni români au timp şi bani să-şi satisfacă şi pasiunile. Unora le plac maşinile, alţii vor avione, motociclete sau ceasuri scumpe. Victor Ponta concurează la raliuri, Radu Berceanu pilotează avioane iar Sebastian Vlădescu are o colecţie de peste o sută de ceasuri.

Dacă în Kiseleff, la sediul PSD, Victor Ponta este cel care conduce, la raliu  este, în majoritatea cazurilor, copilot. Recent, liderul social-democrat a participat la o cursă în Sinaia, cu o maşină pe care a personalizat-o cu două mesaje : "Sponsor: Daciana" şi "Verificat 100% Blejnar" - cu trimitere la acuzaţiile şefului ANAF privind finanţarea pasiunii sale.

Şi fostul ministru al Finanţelor, Sebastian Vlădescu, vorbeşte cu pasiune de maşini şi de motociclete. El deţine un model de Fiat 500, pe care îl mai au numai 700 de oameni din întreaga lume şi o motocicletă Harley-­Davidson. Vlădescu este şi un împătimit al ceasurilor şi are o coleţie de aproape 100 de exemplare.

Senatorul Radu Berceanu este pasionat de avioane şi pilotează câte ori are ocazia. Spre exemplu, anul trecut , el a deschis mitingul aviatic Otopeni Air Show cu un avion Cessna o formaţie de aeronave ce a decolat de la Strejnic.

Fostul premier Adrian Năstase e renumit pentru partidele de vânătoare. În 2005 a fost invitat la o vânătoare organizată de omul de afaceri Ion Ţiriac la Balc unde, potrivit relatărilor din presă, a împuşcat 25 de porci mistreţi. Fostul lider PSD este cunoscut şi pentru pasiunea sa pentru tablouri, el deţinând lucrări de pictură şi grafică în valoare de 85.000 de euro.

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană joacă tenis în timpul liber, ministrul Culturii, Kelemen Hunor, face fotografii, iar senatorul PSD Olguţa Vasilescu e o profesionist are drept hobby artele marţiale.

Şi prima-doamnă a României, Maria Băsescu are un hobby adecvat pentru poziţia pe care o ocupă: echitaţia. Cel mai bine se înţelege cu "Răsfăţ", calul primit cadou de la Traian Băsescu.

 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close