Antena 3 CNN Politică Politicienii s-au întrecut în mesaje duioase de sărbători, pe blogurile personale

Politicienii s-au întrecut în mesaje duioase de sărbători, pe blogurile personale

Politicienii s-au întrecut în mesaje duioase de sărbători, pe blogurile personale
26 Dec 2008   •   14:15

După ce întreg anul au aruncat săgeţi în direcţia adversarilor politici, politicenii români au schimbat tonul. Transformarea a fost vizibilă mai ales pe blogurile personale, unde aceştia s-au întrecut în mesaje duioase şi în urări de bine cu ocazia Crăciunului. De Crăciun, politicienii nu au ratat ocazia de a se adresa electoratului. Mesajele postate pe blogurile personale sunt cât mai pozitive, probabil în speranţa că noul an va şterge din memoria alegătorilor gafele făcute în acest an.
"De Crăciun este momentul să uităm de griji şi supărări, să iertam şi să ne amintim că nu suntem niciodată singuri. Un Crăciun fericit tuturor!", scrie Elena Udrea, actualul ministru al Turismului.
Chiar dacă nu mai este prim-ministru, Călin Popescu Tăriceanu, nu şi-a uitat alegătorii. "Vă doresc tuturor cititorilor blogului şi tuturor românilor să aveţi un Crăciun plin de bucurii alături de familie şi cei dragi!", a scris Tariceanu în seara de Ajun.
Un alt fost premier, Adrian Năstase, li s-a adresat românilor prin intermediul internetului. Într-un mesaj postat pe blogul său, Năstase vorbeşte despre magia Crăciunului. "Crăciunul există. Alături de miracolul lui.(...) Câtă vreme există Crăciunul, câtă vreme suntem capabili de sărbători, există în noi forţa care ne face capabili să înfruntăm orice şi să ieşim la lumină."
Mesajului fostului premier se vrea a fi unul cât se poate de optimist, mai ales că ne aşteaptă un an dificil. "Las deoparte şi videoconferinţe şi instalări de miniştri şi economii guvernamentale de miliarde. (..)Avem nevoie acum să ne împăcăm cu noi înşine şi să găsim motive pentru un nou drum al speranţei. Vă urez, din tot sufletul, să vă bucuraţi de luminile Crăciunului şi de glasurile colindătorilor care ne readuc credinţa în bine."
Urări de bine cu ocazia Crăciunului, prin intermediul blogului personal, şi din partea preşedintelui fondator al PSD, Ion Iliescu. "Fie ca Sărbătoarea Crăciunului să vă aducă multa liniste în suflet, sănătate, bucurii şi împlinirea credinţei în bine. Nimic să nu înnoureze cerul senin al vieţii! La mulţi ani!".
Antena 3

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close