Antena 3 CNN Politică Politikix. De ce au lipsit ”amazoanele” lui Dragnea de la CEx

Politikix. De ce au lipsit ”amazoanele” lui Dragnea de la CEx

Politikix. De ce au lipsit ”amazoanele” lui Dragnea de la CEx
14 Ian 2018   •   15:22

În timp ce Dragnea şi Tudose îşi disputau partidul, într-o şedinţă crucială pentru viitorul PSD, de la Comitetul Executiv lipesau câţiva lideri cheie în jocul puterii din PSD. 

Dragnea nu s-a putat baza pe mâna sa dreaptă, secretarul general al partidului Marian Neacşu, absent de la şedinţă, dar nici pe susţinerea ministrului Muncii, Olguţa Vasilescu, a senatorului Claudiu Manda sau a Gabrielei Firea, primarul general al Capitalei.

Claudiu Manda şi Olguţa Vasilescu au fost surprinşi în Havana. Şi-au petrecut Revelionul în Cuba, de unde s-au întors la două zile după CEX. În pozele apărute în presă, cei doi se înghesuie pe un şezlong la piscina unui hotel de 4 stele, unde o noapte de cazare costă peste 200 de euro. Aflată peste mări şi ţări, ministrul muncii are ocazia perfectă să îşi perfecţioneze limbile străine.

Alt lider al partidului, altă vacanţă. Nici primarul Capitalei nu s-a întors la timp din concediu pentru şedinţa Comitetului Executiv. Gabriela Firea a fost plecată pentru câteva zile alături de soţ, in Spania. Firea a pus câteva poze pe pagina de facebook din Valencia. intre poze e una cu captura de pe facebook Pozele erau însoţite de mesajul "Câteva momente de linişte". O linişte de care însă nu s-au bucurat şi colegii săi, pentru că şedinţa de la partid nu a fost deloc una liniştită. 

×
Subiecte în articol: Politikix Dragnea vacante CEx
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close