Antena 3 CNN Politică Politikix. Ce mișcări de dans au parlamentarii

Politikix. Ce mișcări de dans au parlamentarii

Politikix. Ce mișcări de dans au parlamentarii
Sursa foto: Foto: captura Youtube
01 Oct 2017   •   15:46

Se întâmpla în urmă cu opt ani de zile, când Ludovic Orban nu se sfia să-şi arate mişcările trăznet de dans. Robotul era preferatul său şi le împărtăşea din scheme şi tinerilor liberali strânşi la Şcoala de Vară a partidului.

Dar de atunci lucrurile s-au schimbat mult. Mai nou, şeful liberalilor, Ludovic Orban, îşi ţine talentul ascuns. Nici nu mai cântă, nici nu mai dansează în public. În schimb, ministrul Turismului, Mircea Dobre, recunoaşte că nu a fost niciodată un mare dansator.

Și Corneliu Bichineț, PMP, a fost întrebat când a dansat prima dată 

”La întâlnirea de vară a PMP-iştilor şi am dansat foarte bine. Ce spunea Sadoveanu, dansul este o conversaţie mută şi am conversat foarte mult în seara aceea, cu toată lumea şi am dansat numai cu fete”, a declarat Bichineț.

N-o fi premierul mare dansator, dar are în echipă un ministru minune, ILan Laufer. Când dansează şeful IMM-urilor, toate fetele cad pe spate.

Pe spate au căzut şi invitaţii la o nuntă, la care Gigi Becali a făcut show şi şi-a arătat toate schemele de dans. Atât de impresionaţi au fost nuntaşii, că l-au lăsat pe Becali, singur, pe ringul de dans.

×
Subiecte în articol: Politikix parlamentari
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close