Antena 3 CNN Politică Politikix. Liviu Dragnea și premierul Tudose au uitat de Cuc

Politikix. Liviu Dragnea și premierul Tudose au uitat de Cuc

Politikix. Liviu Dragnea și premierul Tudose au uitat de Cuc
15 Oct 2017   •   15:30

Şi ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, poreclit SPaima Şantieriştilor, şi-a dat, forţat, demisia. În vâltoarea declaraţiilor despre cele două doamne Sevil Shaideh si Rovana Plumb, nici Tudose şi nici Dragnea nu şi-a mai amintit de Cuc.

”Doar cele dou doamne sunt demisionare? Şi Răzvan Cuc şi a prezenat demisia, a avut o susţinere mare în comitet, pt mine a fost o surpriză, sunt lucruri pe care le a făcut dar nu le a comunicat , din păcate este un tânăr bun, capabile”, declara Răzvan Cuc.

Asta, însă, o crede doar Liviu Dragnea, cel care l-a susţinut pe Cuc, chiar şi atunci când mentorul său, Nicolae Bădălău i-a cerut să-l retragă din Guvern. 
Dragnea a refuzat, iar Cuc s-a întors împotriva mâinii care l-a făcut. Într-un moment de sinceritate, surse din PSD au dezvăluit că Dragnea i-ar fi spus lui Cuc, în şedinţă: Măi copile, cum să-i faci aşa ceva lui Nae? Şi uite aşa, Nae Bădălău şi Mihai Tudose au scăpat de Cuc, cel pe care premierul îl urechea în şedinţele de guvern, de câte ori putea.

×
Subiecte în articol: Politikix Dragnea tudose premier demisie

Philip Morris susține inovația

Ceasul care sună după ajutor dacă ai avut accident. Este potrivit pentru sporturi extreme

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close