Antena 3 CNN Politică Politikix. Parlamentarii pletoși se luptă cu sistemul

Politikix. Parlamentarii pletoși se luptă cu sistemul

Politikix. Parlamentarii pletoși se luptă cu sistemul
Sursa foto: Foto: Facebook/Liviu Plesoianu
01 Oct 2017   •   16:00

Mihai Goţiu, Liviu Pleşoianu și Florin Câţu, ei sunt cei trei care au speriat Parlamentul cu frezele lor rebele. Trei din totalul de 467 de senatori şi deputaţi. Nu, nu fac parte dintr-o formaţie Rock ci din clubul select al Pletoşilor din Legislativ.

Senatorul USR, Mihai Goţiu, a devenit cunoscut după ce fostul purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, Mirel Palada, a tăbărât pe el într-un studio de televiziune. L-a caftit bine şi l-a ciufulit rău de tot. Aşa că Goţiu, cu părere de rău, şi-a mai tăiat din mândria de plete.

Alt pletos, alt partid. Liviu Pleşoianu e deputatul rebel din grupul Partidului Social Democrat. Spune că luptă cu Sistemul, are păreri diferite de colegi şi până acum a cerut demisia aproape tuturor celor din fruntea statului. I-a cerut-o chiar şi preşedintelui PSD, Liviu Dragnea la un moment dat, dacă nu devine mai aprig în lupta cu abuzurile. Cum nu renunţă la principiile lui, Pleşoianu nu renunţă nici la plete.

Ultimul, dar nu cel din urmă pletos din Parlament e liberalul, Florin Câţu. Economist renumit, Câţu recunoaşte că şi-a lăsat părul lung de ciudă, că în tinereţe n-a putut.

×
Subiecte în articol: Politikix parlamentari Sistem
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close