Antena 3 CNN Politică Ponta a depus o plângere penală faţă de Băsescu şi Blejnar: Am fost ameninţat. Nu îmi e frică de ei

Ponta a depus o plângere penală faţă de Băsescu şi Blejnar: Am fost ameninţat. Nu îmi e frică de ei

Ponta a depus o plângere penală faţă de Băsescu şi Blejnar: Am fost ameninţat. Nu îmi e frică de ei
Sursa foto: Foto: victorponta.ro
09 Sep 2011   •   11:40

Victor Ponta a depus o plângere penală faţă de preşedintele Traian Băsescu şi preşedintele ANAF, Sorin Blejnar. Liderul PSD  a declarat că Traian Băsescu şi Sorin Blejnar trebuie să fie pedepsiţi conform legii, întrucât l-au ameninţat şi au instigat la comiterea unui abuz în serviciu împotriva sa.

„La întâlnirea de la Cotroceni cu Traian Băsescu şi Sorin Blejnar am fost ameninţat, avertizat, prevenit că am probleme cu contracte cu Turceni şi Rovinari”, a declarat liderul PSD.

Preşedintele PSD a mai precizat că din documentele pe care le-a depus, alături de plângere, rezultă că toate afirmaţiile făcute de Traian Băsescu şi Sorin Blejnar au reprezentat o instigare la comiterea unui abuz în serviciu împotriva sa.

„Vreau să demonstrez că nu mi-e frică de ei şi că ei doi sunt cei care vor avea probleme cu legea”, a continuat Victor Ponta.

Liderul PSD a precizat că a depus acum plângerea penală, pentru că abia în urmă cu 48 de ore a primit procesul-verbal al ANAF din care rezultă că nu are niciun fel de legătură cu Turceni şi Rovinari şi nici vreo altă problemă legală.

 


Divergenţele dintre
Victor Ponta şi Sorin Blejnar au început în urmă cu mai multe luni. Liderul PSD l-a acuzat pe şeful ANAF că ar fi făcut numirile la vârful vămilor.

În luna iulie, ANAF a sesizat DNA în legătură cu un prejudiciu constatat la complexurile energetice Rovinari şi Turceni.

Controlul făcut de ANAF ar fi demonstrat că firma de avocatură condusă de senatorul Dan Şova, din care Victor Ponta a făcut parte, a încasat ilegal 4,4 milioane de lei.

Sorin Blejnar a declarat, atunci, că sesizarea nu îl vizează pe Victor Ponta, după ce presa a relatat că ANAF a trimis o sesizare DNA în legătură cu preşedintele PSD, Victor Ponta, şi cu senatorul PSD Dan Şova.







×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close