Ponta: A existat un plan de distrugere a PSD, deoarece lui Băsescu i-au luat zeii minţile

28 Mai 2010   •   01:05
Ponta: A existat un plan de distrugere a PSD, deoarece lui Băsescu i-au luat zeii minţile
victor ponta

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat joi, într-un discurs ţinut în faţa delegaţilor la conferinţa organizaţiei PSD Timiş, că a existat un plan de distrugere a PSD, deoarece lui Traian Băsescu "i-au luat zeii minţile", întrucât "ştie" că dacă nu distruge PSD acest partid "va crea alternativa".
"A existat un plan extraordinar de bine pus la punct de distrugere a PSD, după decembrie. Un plan care a funcţionat şi la Congresul nostru. Şi şi-a văzut roadele şi în crearea grupului independenţilor, care este pus în aplicare şi în continuare prin presiunile la care sunt supuşi aleşii noştri locali, prin tăierea lor de la resurse, prin respingerea proiectelor lor. Acest plan a existat pentru că lui Traian Băsescu i-au luat zeii minţile. Zeii sau, mă rog, nişte zeiţe", a spus Ponta, citat de Mediafax.

Liderul social-democraţilor a susţinut că Băsescu "ştie" că, dacă nu distruge PSD în această perioadă, acest partid "va crea alternativa".

"Ştie că doar de PSD trebuie să îi fie frică şi ştie foarte bine că, dacă nu ne distruge în această perioadă, noi suntem cei care vom crea alternativa", a spus Ponta.

Antena3.ro

x close