Antena 3 CNN Politică Ponta: Adrian Năstase este coordonator la PSD Giurgiu, iar Liviu Dragnea este şeful campaniei electorale

Ponta: Adrian Năstase este coordonator la PSD Giurgiu, iar Liviu Dragnea este şeful campaniei electorale

Ponta: Adrian Năstase este coordonator la PSD Giurgiu, iar Liviu Dragnea este şeful campaniei electorale
Sursa foto: Foto: Intact Images
21 Oct 2011   •   14:28
Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, că la CEX au fost aprobate numirea a trei secretari executivi noi şi a unor coordonatori la filialele cu probleme - Neamţ, Giurgiu şi Bucureşti.

Ponta a spus că că Adrian Năstase a fost numit coordonator la PSD Giurgiu. De asemenea, CEX a aprobat formal decizii  mai vechi ale BPN, privind numirea unor coordonatori la PSD Neamţ şi PSD Bucureşti.

Filialele bucureştene vor fi, de asemenea, coordonate de câte un vicepreşedinte: Titus Corlăţean, Rodica Nassar, Liviu Negoiţă, Corina Creţu, Dan Marian Vanghelie şi Ecaterina Andronescu.

Preşedintele PSD a menţionat că în CEX a fost aprobat şi sistemul de organizare în logică electorală propus de Liviu Dragnea, prin care se urmăreşte creşterea gradului de implicare a membrilor în activismul politic.

CEX l-a numit pe Dragnea şef de campanie electorală generală.

De asemenea, din aceleaşi motive, au fost operate câteva schimbări în structura secretariatului executiv, fiind numiţi şi trei secretari executivi: Ana Birchall, Eugen Bejinariu şi Ionuţ Vulpescu.


×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close