Antena 3 CNN Politică Ponta: Am updatat acordul de colaborare semnat în 2012 cu grupul minorităţilor

Ponta: Am updatat acordul de colaborare semnat în 2012 cu grupul minorităţilor

Ponta: Am updatat acordul de colaborare semnat în 2012 cu grupul minorităţilor
Sursa foto: Foto: Agerpres
03 Mar 2014   •   16:15

Premierul Victor Ponta a semnat, luni, un acord de colaborare parlamentară cu grupul minorităţilor din Camera Deputaţilor privind sprijinul acordat Guvernului, el arătând că a fost vorba doar despre updatarea acordului semnat în 2012, informează Mediafax.
   
"Confirm faptul că, aşa cum şi în 2012 am avut un acord de colaborare cu grupul minorităţilor naţionale, practic doar am updatat acel acord, că pentru orice Guvern, indiferent că e vorba despre Guvernul pe care eu îl conduc sau alt Guevrn, sprijinul şi consultarea cu reprezentanţii minorităţilor naţionale este un semn de politică europeană şi că împreună cu liderul de grupului, domnul Pambuccian, suntem parteneri în proiectele importante nu doar pentru minorităţi", a spus Ponta.
   
La rândul său, liderul grupului minorităţilor naţionale, Varujan Pambuccain, a precizat că grupul va acorda Guvernului sprijin parlamentar, fără a intra la guvernare.
   
"Ca întotdeuna ne vom mărgini în continuare la sprijinul parlamentar, nu am solicitat absolut deloc intrare la guvernare, este o chestiune pe care nu o avem în vizor ca grup", a spus Pambuccian.
   
El a adăugat că este important pentru grupul minortăţilor faptul că România rămâne o ţară stabilă într-un moment dificil intern şi internaţional.
   
Semnarea acrodului a avut loc cu uşile închise.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta guvernul ponta
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close