Antena 3 CNN Politică Ponta, Antonescu şi Constantin, de acord cu formarea unei alianţe între PNL, PC şi PSD

Ponta, Antonescu şi Constantin, de acord cu formarea unei alianţe între PNL, PC şi PSD

Ponta, Antonescu şi Constantin, de acord cu formarea unei alianţe între PNL, PC şi PSD
10 Ian 2011   •   22:09

„Formarea unei alianţe de centru - dreapta limpezeşte apele, şi orice ape mai limpezi duc la o construcţie mult mai clară şi mai bună. (...) Eu azi votez pentru o construcţie politică comună. (...) Sunt optimist, nu vreau să pun un termen, dar cred că putem să ajungem repede la o concluzie în această primăvară. Pentru mine, personal, 1 martie ar fi o dată foarte bună”, a declarat, luni seară, Victor Ponta la Sinteza Zilei. În cadrul emisiunii de la Antena 3 au mai fost prezenţi Crin Antonescu şi Daniel Constantin.

Cei trei lideri ai opoziţiei şi-au exprimat speranţa ca de la 1 martie va exista o alianţă între PNL, PC şi PSD. „E o constructie greu de făcut, dar împărtăşesc optimismul lui Ponta: da, alianţa se va face. Cred că alianţa va avea rezultate, fruct”, a spus Crin Antonescu, care s-a declarat de acord cu data avansată în acest sens de liderul PSD, respectiv 1 martie.

Victor Ponta: Eu azi votez pentru o construcţie politică comună


Preşedintele Partidului Conservator Daniel Constantin a precizat la rândul său că această alianţă nu „depinde de funcţii, aşa cum cred unii, ci de cât de serioşi vom părea în faţa cetăţenilor cu programul nostru”.

Antonescu: E o constructie greu de făcut, dar împărtăşesc optimismul domnului Ponta


Constantin: Trebuie să cădem repede de acord asupra unui program

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Crin Antonescu şi liderul Partidului Conservator, Daniel Constantin au semnat, luni, 10 ianuarie, protocolul de colaborare prin care se constituie Alianţa de Centru-Dreapta. Liderii celor două formaţiuni s-au reunit separat în cursul dimineţii pentru a aproba documentul. Alianţa urmează să fie înregistrată la Tribunal.



×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close