Antena 3 CNN Politică Ponta anunţă sfârşitul PDL: Democrat-liberalii privesc doar spre trecut, spre dezbinare

Ponta anunţă sfârşitul PDL: Democrat-liberalii privesc doar spre trecut, spre dezbinare

Ponta anunţă sfârşitul PDL: Democrat-liberalii privesc doar spre trecut, spre dezbinare
Sursa foto: Foto: www.victorponta.ro
04 Sep 2011   •   22:48

Victor Ponta anunţă pe blog sfârşitul PDL. Presedintele PSD scrie că este sigur că social-democraţii vor continua "doctrina Băsescu" şi că toamna aceasta va fi decisivă pentru politica românească. Ponta consideră astfel că a venit momentul ca România să se reinventeze.

Preşedintele PSD, Victor Ponta scrie pe blog că şi în această toamnă se va discuta în continuare despre reducere cheluielilor, în timp ce clientela PDL va primi tot mai multi bani de la buget.

"Văd că iar se vorbeşte numai despre tăieri, de scumpiri, de pericolul micşorării pensiilor. Mi se pare incredibil că, în continuare, ei sunt incompetenţi şi corupţi, dar manifestă atâta aroganţă. Pentru că, în timp ce cer românilor să strângă cureaua, să plătească mai mult la încălzire, să se aştepte iar la tăieri de pensii, ei continuă să risipească banii publici şi să îi direcţioneze spre clientelă."

Liderul PSD critică faptul că democrat-liberalii vor merge în continuare în direcţia trasată de Preşedintele Traian Băsescu.

"Ce mă interesează pe mine sunt priorităţile reale ale românilor: locurile de muncă, pensiile, salariile, spitalele, şcolile, siguranţa cetăţeanului. Pentru a da soluţii la aceste priorităţi, nu mai merge cu doctrina Băsescu. Nu merge cu împrumuturi noi, tot cu austeritate, cu mărirea clientelei. Nu merge cu "Martorii lui Băsescu."

Victor Ponta anunţă şi sfârşitul partidului aflat acum la putere, despre care social-democratul scrie că nu are resursele necesare unei schimbări în bine a României.

"Trebuie să o reconstruim cu totul! Să facem una nouă! Noua Românie. România Corectă. România bunului simţ! Veţi vedea, vom vorbi despre viitor, despre un nou proiect. Cei din PDL - i-aţi văzut şi în acest week-end - privesc doar spre trecut, spre opoziţie, spre dezbinare. Pentru mine, este clar: PDL a ales să rămână în istorie. Probabil, va fi ultimul lor an de existenţă.

Declaraţiile copreşedintelui USL vin după ce şi preşedintele Traian Băsescu le-a cerut democrat liberalilor să facă o schimbare în garnitura de vârf a partidului.


×
Subiecte în articol: Victor Ponta blog pdl
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close