Antena 3 CNN Politică Ponta: Aş cere arestarea Guvernului. Singura soluţie corectă, alegerile anticipate (VIDEO)

Ponta: Aş cere arestarea Guvernului. Singura soluţie corectă, alegerile anticipate (VIDEO)

Ponta: Aş cere arestarea Guvernului. Singura soluţie corectă, alegerile anticipate (VIDEO)
09 Mai 2010   •   23:44


Preşedintele PSD, Victor Ponta, se opune măsurilor referitoare la reducerea cheltuielilor bugetare şi consideră că membrii actualului Guvern nu numai că ar trebui să fie demişi, ci ar merita chiar să fie arestaţi. Invitat duminică, într-o ediţie specială a emisiunii Sinteza Zilei, liderul social-democrat a mai declarat că singura soluţie pentru ieşirea din acest impas o reprezintă organizarea unor alegeri anticipate şi că momentan se aşteaptă la orice e mai rău, inclusiv posibilitatea ca România să intre în incapacitate de plată.

"Sincer, aş cere să-i aresteze. (...) Eu cred, categoric, că acest Guvern, în formula actuală, trebuie să plece. Cred că sunt nişte soluţii economice şi sociale pe care viitorul Guvern, indiferent de formula politică, trebuie să le aplice", a declarat Victor Ponta.

"Singura soluţie corectă sunt alegerile anticipate, o nouă majoritate, pentru că asta este o majoritate cumpărată, ştiţi foarte bine", a mai spus Ponta.

Ponta: Aş cere arestarea Guvernului


Preşedintele PSD mai susţine că, judecând după felul în care au decurs lucrurile de la începutul anului şi până în prezent, se poate aştepta la orice e mai rău, una dintre variante fiind intrarea României în incapacitate de plată.

"Cred că se poate întâmpla acest lucru. Nu numai pe datele de acum, pe datele de acum nu, dar pe modul în care s-au schimbat din ianuarie şi până acum datele, atât de repede şi atât de rău, mă pot aştepta la orice e mai rău. Şi cred că, de fapt, cam toată lumea se aşteaptă la chestia asta"

Ponta: România poate intra în incapacitate de plată



Vedeţi înregistrările emisiunii Sinteza Zilei

Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Vedeţi prezentarea jurnaliştilor Antena 3

Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Victor Ponta guvern masuri demisie platã
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close