Antena 3 CNN Politică Ponta aşteaptă din partea PNL o persoană cu "experienţă politică, imagine foarte bună şi experienţă"

Ponta aşteaptă din partea PNL o persoană cu "experienţă politică, imagine foarte bună şi experienţă"

Ponta aşteaptă din partea PNL o persoană cu "experienţă politică, imagine foarte bună şi experienţă"
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Aug 2013   •   12:07

Premierul Victor Ponta a declarat că aşteaptă, duminică, din partea PNL ca pentru Transporturi să fie propusă o persoană cu experienţă politică, imagine foarte bună şi un profesionist în domeniu, adăugând că "oficial" nu a respins un nume deoarece nu a primit o propunere "oficială", conform Mediafax. 

"Sunt absolut convins că este interesul meu şi al PNL ca cel care va ocupa funcţia de ministru al Transporturilor de luni practic, că luni trebuie să depună jurământul, este o persoană cu experienţă politică, cu imagine foarte bună şi profesionist în domeniu. Nu am respins o propunere oficială, pentru că nu mi s-a făcut o propunere oficială, ce a spus domnul Antonescu aseară este adevărat, propunerea mi se va face mâine, după şedinţa PNL", a spus Ponta, sâmbătă, pentru MEDIAFAX.
El a amintit că în acordul USL este prevăzut dreptul prim-ministrului de a refuza sau a avea un ultim cuvânt în cazul miniştrilor, dar că până în prezent nu a fost niciodată cazul să invoce acest drept.

"Sunt convins că nu va fi cazul nici mâine", a conchis Ponta.

Întrebat însă dacă va accepta ca Nini Săpunaru să fie ministru al Transporturilor în cazul în care aceasta va fi propunerea PNL, premierul a explicat că nu doreşte să comenteze, deoarece s-ar grăbi degeaba, şi că aşteaptă decizia conducerii PNL, insistând asupra faptul că este convins că va fi o propunere foarte bună "sau poate chiar două".
Vineri, surse politice au declarat, pentru agenţia Mediafax, că premierul Victor Ponta se împotriveşte nominalizării lui Nini Săpunaru pentru funcţia de ministru al Transporturilor, cerând PNL o altă propunere.
 

×
Parteneri
Merg sau nu elevii luni la şcoală? Anunț de ULTIMĂ ORĂ
x close