Antena 3 CNN Politică Ponta, atac dur la consilierii prezidenţiali: Asta se întâmplă când lucrezi cu iresponsabili

Ponta, atac dur la consilierii prezidenţiali: Asta se întâmplă când lucrezi cu iresponsabili

Ponta, atac dur la consilierii prezidenţiali: Asta se întâmplă când lucrezi cu iresponsabili
Sursa foto: Foto: Agerpres
20 Iul 2013   •   11:28
Premierul Victor Ponta a declarat, sâmbătă, că operaţiunea prin care Omar Hayssam a fost adus în ţară a fost un succes. 
 
"Pot să vă spun doar poziţia mea ca premier. Operaţiunea de aducere în ţară a unei persoane condamnată definitiv şi irevocabil a fost o operaţioune autorizată şi aprobată de Guvern, au fost implicate şi serviciile, a fost o operaţiune de succes. Regret faptul că, ieri dimineaţă, câţiva iresponsabili, plătiţi din bani publici, au încercat să deturneze politic acest eveniment, au pus şi preşedintele într-o situaţie delicată. Asta este, când lucrezi cu ireponsabili. Vreau să menţionez că toate instituţiile statului au fost autorizate de statul român, conform legii din România. Probabil preşedintele s-a referit la legile din alte ţări, dar aici lucrurile sunt foarte clare", a explicat Ponta. 
 
Ponta a reiterat că România are un tratat de extrădare cu Siria, care nu este în vigoare şi că mai există un acord-cadru, mai vechi, care nu se aplică cetăţenilor din ţara proprie. 
 
Referindu-se la detaliile legate de operaţiune, Ponta a explicat că el nu este îndeajuns de naiv încât să creadă în poveşti. 
 
"Dacă dumneavoastră vreţi să jucaţi în filme poliţiste, puteţi să o faceţi. Eu nu pot să vă spun că domnul Hayssam a venit de pe lună, pe un cal înnaripat", a comentat Ponta. 
 

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close