x close

Ponta, atac dur la Dragnea: "La Gorj îi am prieteni pe toți cei de la PSD și înțeleg că le e frică de Dragnea să se afișeze cu mine"

11 Sep 2017   •   14:43
Ponta, atac dur la Dragnea: "La Gorj îi am prieteni pe toți cei de la PSD și înțeleg că le e frică de Dragnea să se afișeze cu mine" FOTO: Agerpres

Fostul premier, Victor Ponta a participat la deschiderea anului școlar la Colegiul Național ,,Ecaterina Teodoroiu" din Târgu-Jiu, unde a uimit prin declarațiile sale .

Acesta a afirmat că în alți ani, la festivitatea de deschidere, se aflau lângă el foarte mulți social-democrați gorjeni, însă în acest an ,,au cam dispărut toți", punctând de asemenea că acestora ,,le e frică de Dragnea" ca să se afișeze alături de el.

,,A fost foarte drăguț astăzi la deschiderea anul școlar, în anii anteriori știți bine că n-aveați loc dumneavoastră presa de câți oameni erau pe lângă mine de la PSD și acum au cam dispărut toți așa, nu știu pe unde sunt, mai sunt în oraș, mai există .... Eu nu mă supăr pe asta, pentru că în continuare la Gorj îi am prieteni pe toți cei de la PSD și înțeleg că le e frică de Dragnea să se afișeze cu mine. Asta spune destul de mult despre cum a ajuns PSD-ul, că dacă ți-e frică să te afișezi cu cineva să nu te vadă șeful cel mare înseamnă că lucrurile merg prost. Dar chiar vreau tot binele Gorjului și al PSD-ului în Gorj. Uite acum e o ocazie, poate o să aibă Gorjul din nou un ministru, pe domnul Weber, să fie ministrul Apărării, îl propun, îl susțin, e din Gorj, îi e credincios domnului Dragnea, deci are toate calitățile necesare ca să fie ministru", a spus Ponta, într-o conferință de presă.

Mai mult, fostul premier a subliniat că nu a vrut să țină nici un discurs la festivitatea de deschidere a anului școlar, tocmai pentru că a vrut ,,să-l protejeze" pe directorul unității școlare.

,,Am vrut să-l protejez pe director, că trăim așa, ca pe vremea .... PCR-ul era mai înțelegător decât e acum partidul ăsta al domnului Dragnea și îi făceau vreun rău omului. Omul e director, îi mulțumesc că m-a invitat, am fost cu mare plăcere, nu e prima dată când merg acolo, știu că a rămas liceul numărul unu ca rezultate din Gorj", a afirmat deputatul.

 

Sursă: Agerpres

Citeşte mai multe despre:

Ponta Dragnea PSD atac frica Gorj
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati