x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Ponta atacă Ambasada SUA, după reacţia ei la Codul penal: Din câte ştiu eu, Chevron investeşte în România sau poate să plece, dacă nu se aplică legea

de M.Z.   •   12 Dec 2013   •   19:51
Premierul Victor Ponta a spus, joi, referitor la modificările de la Codul Penal, că nu crede că vreo ambasadă europeană contestă dreptul Parlamentului de a legifera, deoarece "şi în ţara lor se întâmplă la fel", adăugând că singura reacţie total greşită a fost cea a ambasadei SUA, care se referea la investiţii.
 
"Am văzut declaraţii de principiu, nu cred că vreo ambasadă europeană contestă dreptul Parlamentului de a legifera, pentru că şi în ţara lor se întâmplă la fel. Singura reacţie care cred că a fost total greşită, că nu se referea la realitate, a fost a ambasadei Statelor Unite, care vorbea despre investiţiile americane. Din câte ştiu eu, Chevron investeşte în România sau poate să plece dacă nu se aplică legea şi dacă nu reuşim să arătăm că putem proteja proprietatea privată. Nu mi-a zis nimeni vreodată de la Chevron cum e cu parlamentarii. De fiecare dată mi-au spus dacă o proprietate privată poate fi apărată. Aici cred că a fost o greşeală (legat de ambasadă - n.r.) şi o să transmit acest lucru", a spus Ponta.

Declaraţiile prim-ministrului au fost prezentate joi, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.
 
 

 
sati