Ponta: Avem în fruntea ţării 'un om care a avut de-a face' cu structurile Securităţii

de L.D.    |    20 Noi 2012   •   18:31
Ponta: Avem în fruntea ţării 'un om care a avut de-a face' cu structurile Securităţii Foto: Mediafax

Premierul Victor Ponta a declarat că în ceea ce îl priveşte, nu a avut de a face cu Securitatea deoarece era prea tânăr, dar că 'în fruntea ţării' este 'un om care a avut de-a face' cu structurile fostei poliţii politice.

'Având în fruntea ţării un om care a avut de-a face cu fostele structuri ale Securităţii, deci vă daţi seama că a fost mai dificil să fie combătuţi (fostele cadre ale Securităţii n.r). În ceea ce mă priveşte şi în ceea ce îl priveşte şi pe domnul Antonescu şi pe cei care sunt în Guvern nu vă faceţi nicio grijă - nu am apucat să avem de-a face cu Securitatea, nu am dat note, nu am fost la Anvers, dar nu am niciun merit în asta, pur şi simplu eram prea tânăr. Nu ştiu ce s-ar fi întâmplat dacă eram comandant de navă', a precizat premierul Ponta.

'În primul rând că prin voia sorţii, eram prea tânăr pe vremea fostei Securităţi. Sigur că de 22 de ani pot să văd oameni care au lucrat în Securitate, începând cu preşedintele Băsescu, care ocupă funcţii importante şi au încă influenţă. Nu pot să vă spun decât că orice element de transparenţă sunt gata să-l sprijin', a declarat Victor Ponta.

Citeşte şi
Al Jazeera: Dosarul de securitate al lui Traian Băsescu a fost distrus. România - controlată de Securitatea comunistă

x close