Antena 3 CNN Politică Ponta: Băsescu a băut împreună cu Voronin şi a trăit bine în comunism

Ponta: Băsescu a băut împreună cu Voronin şi a trăit bine în comunism

Ponta: Băsescu a băut împreună cu Voronin şi a trăit bine în comunism
Sursa foto: Foto: Mediafax
17 Iul 2012   •   16:26

Aflat la Chişinău, premierul Victor Ponta a răspuns criticilor preşedintelui suspendat Traian Băsescu, care l-a comparat cu fostul preşedinte al Republicii Moldova Vladimir Voronin. Premierul a replicat că Băsescu este cel care a băut împreună cu Voronin şi a trăit bine în perioada regimului comunist, scrie Mediafax.

"Băsescu ştie mai bine ce înseamnă comunismul, pentru că el a beneficiat şi a trăit în comunism, a trăit bine domnia sa. Eu eram adolescent şi nu ţin minte exact, dar ţin minte totuşi că împreună cu domnul Voronin parcă domnul Băsescu bea împreună din nişte sticle. Eu nu l-am întâlnit niciodată personal ", a spus Ponta, la solicitarea jurnaliştilor de a comenta declaraţiile lui Traian Băsescu.

Ponta a adăugat că a susţinut şi va continua să sprijine demersul european al Republicii Moldova.

Luni, într-o întâlnire cu jurnalişti din Republica Moldova, preşedintele suspendat Traian Băsescu a recomandat acestora să fie atenţi în privinţa vizitei pe care premierul Victor Ponta o va efectua la Chişinău, deoarece acesta "minte foarte mult" şi şi-a plagiat toată biografia, adăugând că ar putea fi "plagiat şi anul naşterii".

El l-a comparat pe Ponta cu fostul preşedinte comunist de la Chişinău Vladimir Voronin, arătând că premierul român foloseşte ca şi acesta "limbajul dublu" în relaţia cu Bruxelles şi are "mentalitate comunistă".

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Vladimir Voronin
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close