Ponta: Băsescu e paraleu acasă şi în genunchi la Bruxelles. Ne-a vândut pentru a-şi ţine scaunul

de S.T.    |    27 Noi 2012   •   08:25
Ponta: Băsescu e paraleu acasă şi în genunchi la Bruxelles. Ne-a vândut pentru a-şi ţine scaunul  Foto: Antena 3

Drumul european al României va fi mult mai bun fără Traian Băsescu, un preşedinte care "ne-a vândut pe toţi" pentru a-şi ţine scaunul, a afirmat liderul USL, premierul Victor Ponta, luni seară, la Antena 3.

"Mi-a plăcut asta, cu "nu poţi să spui în strănătate altceva decât acasă", păi acasă e paraleu, când a venit de la Bruxelles, acolo era în genunchi. Era în genunchi, nu îndrăznea să deschidă gura, să spună ceva pentru România, pentru viitorul ţării noastre", a spus Ponta la "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea".

Acesta a adăugat că suma suplimentară de 5 miliarde euro anunţată de preşedinte ca fiind obţinută pentru plăţi în agricultură era inclusă în Tratatul de aderare încă din 2007 şi l-a acuzat pe şeful statului că minte cu neruşinare, întrebându-se dacă preşedintele nu se va lăuda şi cu ce au obţinut Carol I, Regele Ferdinand sau Gheorghe Gheorghiu-Dej.

Totodată, premierul a mai susţinut că drumul european al României va fi mult mai bun fără Traian Băsescu, un preşedinte care "ne-a vândut pe toţi" pentru a-şi ţine scaunul.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, că numai Nicolae Ceauşescu a crezut că poate păcăli lumea spunând una în străinătate şi alta în ţară, iar în prezent această practică ar fi folosită şi de premierul Victor Ponta.

Vezi AICI înregistrarea integrală a emisiunii "Sinteza zilei" de la Antena 3.
x close