Antena 3 CNN Politică Ponta: Băsescu "le-a dat ţeapă" celor de la UNPR

Ponta: Băsescu "le-a dat ţeapă" celor de la UNPR

Ponta: Băsescu "le-a dat ţeapă" celor de la UNPR
28 Iun 2010   •   14:26


Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat duminică, la Botoşani, că preşedintele Traian Băsescu i-a păcălit atât pe cei din PDL, cât şi pe membrii UNPR că după moţiunea de cenzură va fi făcută remaniere guvernamentală.

Preşedintele PSD a spus într-o conferinţă de presă că Traian Băsescu a promis, înaintea moţiunii de cenzură, o remaniere guvernamentală, dar că aceasta nu a mai fost operată. "Ne-a spus că va face remaniere după moţiune, aţi văzut ce remaniere s-a făcut. Îi prosteşte pe toţi. Pe cei de la PDL foarte bine că-i prosteşte. Pe ceilalţi trădători foarte bine că-i prosteşte, aşa şi merită. Un trădător nu merită decât să râzi de el.  Urma să primească UNPR nu ştiu ce funcţii, nu ştiu ce miniştri. Foarte bine că le-a dat ţeapă domnul Băsescu", a declarat Victor Ponta.

Acesta a mai afirmat că Traian Băsescu nu intenţionează să salveze economia privată din ţară, aşa cum a promis şi că singurii care vor fi salvaţi sunt membrii PDL.  "Domnul Băsescu ne-a spus că salvează economia privată. Singurii pe care vrea să-i salveze sunt doamna Udrea, domnul Videanu şi cu domnul Blaga, cu domnul Berceanu şi PDL-ul", a adăugat Ponta.

Antena3.ro

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close