Antena 3 CNN Politică Ponta: Băsescu nu a îndrăznit să promulge legea. Frauda lui Anastase nu se schimbă cu nimic (VIDEO)

Ponta: Băsescu nu a îndrăznit să promulge legea. Frauda lui Anastase nu se schimbă cu nimic (VIDEO)

Ponta: Băsescu nu a îndrăznit să promulge legea. Frauda lui Anastase nu se schimbă cu nimic (VIDEO)
Sursa foto: Foto: videonews.ro
07 Oct 2010   •   23:05

Retrimiterea legii pensiilor în Parlament nu schimbă cu nimic frauda Robertei Anastase, iar blocajul din Camera Deputaţilor rămâne, a declarat Victor Ponta, la Sinteza Zilei. Preşedintele PSD susţine că nu va merge mai departe cu suspendarea preşedintelui Traian Băsescu, întrucât legea nu a fost promulgată. Liderul social-democrat a făcut publică şi o serie de măsuri care ar putea scoate România din criză

?Văd că preşedintele a înţeles avertismentul şi a trimis legea înapoi. (...) Eu nu sunt chiţibuşar şi nici nu vreau să par ridicol. Am anuntat că-l suspendăm daca promulgă legea. Daca va face orice alt gest prin care nu-şi îndeplineşte atribuţiile de preşedinte, vom reacţiona. (...) Dacă a făcut-o de frică, din calcul, nu mă interesează. Mă interesează că nu a îndraznit să promulge legea?, a adăugat Victor Ponta.

?Cred că pentru pensionari şi pentru cei care nu sunt pensionari era important să vadă că, până la urmă, le e frică de ceva şi nu pot să fure şi să facă lucruri anormale la nesfârşit, fără să li se întâmple ceva?, a declarat preşedintele PSD.

Victor Ponta a făcut publică şi o serie de măsuri care ar putea scoate România din criză. Acestea sunt câteva dintre ele:

- adoptarea unui mecanism eficient de absorbţie a fondurilor europene

- compensarea datoriilor de la stat cu cele ale companiilor private

- salariul minim urcat intre 750 si 800 RON

- adoptarea unui program de scutire, timp de un an, a plăţii obligaţiilor catre stat pentru angajatorul care creează noi locuri de muncă

- îngheţarea preţului la energie pentru populaţie

Antena3.ro

 

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close