Antena 3 CNN Politică Ponta: Blaga mai avea puţin şi ieşea din hartă, candida în Serbia. Doamna Udrea - pe la Cernăuţi

Ponta: Blaga mai avea puţin şi ieşea din hartă, candida în Serbia. Doamna Udrea - pe la Cernăuţi

Ponta: Blaga mai avea puţin şi ieşea din hartă, candida în Serbia. Doamna Udrea - pe la Cernăuţi
Sursa foto: Foto: Mediafax
29 Oct 2012   •   17:30

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, că PDL s-a opus schimbării sistemului electoral, deşi USL a dorit să stabilească unul nou şi corect, şi că, în condiţiile actuale, liderul PDL Vasile Blaga mai avea puţin şi ieşea din harta ţării, candidând în Serbia, iar Elena Udrea - la Cernăuţi, scrie Mediafax.

"În 2013 trebuie să stabilim un sistem electoral corect. Sistemul electoral actual este un sistem incorect, care dă multe greşeli şi rezultate ciudate, ca să spun aşa, şi este un sistem electoral pe care PDL l-a criticat şi pe care l-a ţinut în viaţă, pentru că anul acesta noi am vrut să schimbăm sistemul electoral şi PDL nu a vrut să-l schimbe, s-au dus la judecătorii lor de la Curtea Constituţională şi au spus că nu e constituţional. Dar de ce e constituţional să se aleagă uninominal primarul sau preşedintele de CJ şi nu e constituţional să se alegă deputatul?", a spus Ponta.

El a arătat că este vina PDL că alegerile se desfăşoară în actualul sistemul electoral, întrucât democrat-liberalii i-au împiedicat pe cei de la USL să-l schimbe.

"Acuma - că nu le place, că de ce merge domnul Antonescu la Teleorman, de ce merg eu la Gorj? Domnul Blaga mai avea puţin şi ieşea din harta ţării, candida în Serbia. Doamna Udrea - pe la Cernăuţi. Mi se pare absolut ridicolă această discuţie", a spus Ponta.


×
Subiecte în articol: USL vasile blaga Elena Udrea
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close