Antena 3 CNN Politică Ponta: Boc, un maimuţoi băgat în faţă. Cei care fură vor spune, prostul ăsta le-a făcut pe toate (VIDEO)

Ponta: Boc, un maimuţoi băgat în faţă. Cei care fură vor spune, prostul ăsta le-a făcut pe toate (VIDEO)

Ponta: Boc, un maimuţoi băgat în faţă. Cei care fură vor spune, prostul ăsta le-a făcut pe toate (VIDEO)
Sursa foto: Victor Ponta
08 Apr 2010   •   11:54

"Boc este un maimuţoi băgat în faţă, iar cei care fură şi distrug România vor ieşi şi vor spune: Prostul ăsta de Boc le-a făcut pe toate", a comentat liderul PSD, Victor Ponta miercuri seara, la Antena3, pornind de la gestul premierului de a reţine microfonul unei jurnaliste de televiziune.
În opinia lui Ponta, acuzaţiile primului ministru cum că presa intoxică românii cu lucruri neadevărate sunt de fapt ideile preşedintelui Traian Băsescu, deoarece Emil Boc, "ca de obicei, nu are propriile idei".
"Povestea asta cu dezinformarea este de la Traian Băsescu. Boc, ca de obicei, nu are propriile idei. Este atât de cenzurat încât e dat în direct când spune orice prostie, orice minciună, orice chestie de doi bani. Şi când se face de râs că dă la rindea, că dă cu toporul. Râde toată lumea de el, dar îl daţi în direct...", a subliniat amuzat Victor Ponta.
El a susţinut însă că "nu este nimic comic în Boc pentru că este cel care are în pixul domniei sale viaţa a milioane de oameni".
Liderul PSD crede că Emil Boc fiind "un maimuţoi băgat în faţă, "îşi permite aproape orice şi va lua toţi pumnii şi toate înjurăturile, pe bună dreptate, ale României".

"Nu e nimic comic din păcate în domnul Boc. Pentru că domnul ăsta este cel care are în pixul domniei sale viaţa a milioane de oameni. De ce? Pentru că de pixul domniei sal atârnă ce se întamăpla cu profesorii, ce se întâmplă cu autostrăzile din România, sigur la propunerea domnului Berceanu. Ori acest om deloc comic este trimis in faţă, îşi permite absolut orice, va lua toţi pumnii şi toate injurăturile, pe bună dreptate ale României şi veţi constata
că el e un maimuţoi băgat acolo în faţă, că de fapt toţi ceilalţi care fură banii, care fac toate şemceheriile, miniştriişi toţi ceilalţi, care de fapt distrug România, vor ieşi în faţă şi vor spune, nu noi domnule, nu noi le-am făcut, prostul ăsta de Boc le-a făcut pe toate. Or chestia asta este foarte periculoasă şi este incorectă", a mai susţinut Ponta.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Emil Boc
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close