Antena 3 CNN Politică Ponta: Cea mai mare mizerie a acestui an politic s-a produs - Macovei s-a autocomparat cu Nelson Mandela

Ponta: Cea mai mare mizerie a acestui an politic s-a produs - Macovei s-a autocomparat cu Nelson Mandela

Ponta: Cea mai mare mizerie a acestui an politic s-a produs - Macovei s-a autocomparat cu Nelson Mandela
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.Z.    |    18 Aug 2014   •   17:13
Premierul Victor Ponta a atacat-o dur pe Monica Macovei după ce aceasta s-a comparat cu Nelson Mandela. El a catalogat această afirmaţie ca fiind "cea mai mare mizerie a acestui an politic", susţinând că Macovei "detestă" valorile pentru care Nelson Mandela a luptat.
 
"Cea mai mare mizerie a acestui an politic s-a produs! Monica Macovei s-a autocomparat cu Nelson Mandela! Este o jignire cumplită pentru memoria unei personalităţi mondiale care simbolizează lupta pentru libertate, solidaritate şi toleranţă (adică exact valorile pe care Macovei şi cei ca ea le detestă şi le combat zi de zi!)", a scris, premierul, pe contul de Facebook.

Premierul a mai scris că afirmaţia Monicăi Macovei este o jignire cumplită pentru memoria unei personalităţi mondiale care simbolizează lupta pentru libertate, solidaritate şi toleranţă.

Şeful Executivului continuă atacul dur şi mai scrie, cu ironie, că de fapt Monica Macovei s-a referit din greşeală la Mandela, când de fapt a vrut să spună Ana Pauker. 


 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Monica Macovei
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close