Antena 3 CNN Politică Ponta cere suspendarea imediată a PNDI! Vezi ce părere are ministrul Ungureanu

Ponta cere suspendarea imediată a PNDI! Vezi ce părere are ministrul Ungureanu

Ponta cere suspendarea imediată a PNDI! Vezi ce părere are ministrul Ungureanu
Sursa foto: worldchanged.eu
15 Feb 2012   •   14:54

Preşedintele PSD, Victor Ponta, spune că a luat act de intenţia Guvernului de a prioritiza proiectele publice, el precizând că această intenţie trebuie susţinută de gesturi concrete, respectiv suspendarea imediată a PNDI (Programului Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii). Ungureanu a răspuns, întrebat despre cererea lui Victor Ponta, că va discuta "chestiunea aceasta".

Deasemenea, Ponta declară că este sprijinit şi de USL prin diferite programe în  prioritizarea proiectelor publice. Problema este că în timp ce desfăşori un program care risipeşte banii publici, nu poţi să iniţiezi o asemenea campanie. Ca drept dovadă, acesta a cerut Guvernului suspendarea imediată a PNDI, program foarte dur criticat atât de reprezentanţii FMI, cât şi de cei ai Comisiei Europene.

Ponta susţine că singurul răspuns pe care ar putea să îl dea Executivul este acela de a stopa programul.

Suspendarea imediată a PNDI şi utilizarea celor 280 milioane euro prevăzuţi în bugetul actual în vederea unor programe de creare de locuri de muncă ar fi sprijinită şi de USL şi ar fi o primă dovadă palpabilă a implementării unor intenţii laudabile dar lipsite de conţinut, a afirmat Ponta.

Când a fost întrebat ce părere are depre suspendarea programului, premierul a declarat că va discuta "chestiunea" aceasta, momentan programul lui de activitate pentru această săptămână fiind foarte încărcat.

Bogdan Drăgoi a declarat că bugetul va fi concentrat pe suţinerea creşterii economice prin stabilitate fiscală, dar o colectare mai bună, cu aplicarea echidistantă a legislaţiei fiscale, şi pe baza eficientizării şi prioritizării cheltuielilor publice, a declarat noul ministru al Finanţelor
 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta USL PSD guvern bogdan dragoi
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close