Antena 3 CNN Politică Ponta contrazice raportul MCV: Nu există trei miniştri suspectaţi de corupţie

Ponta contrazice raportul MCV: Nu există trei miniştri suspectaţi de corupţie

Ponta contrazice raportul MCV: Nu există trei miniştri suspectaţi de corupţie
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    31 Ian 2013   •   16:44

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, că nu există trei miniştri suspectaţi de fapte de corupţie, aşa cum se menţionează în raportul MCV, prezentat ieri.

"Zice acolo că pentru fapte de corupţie sunt trei miniştri. Nu e adevărat. Pentru faptă eventual asimilată corupţiei, e vorba de abuz în serviciu, a fost trimis în judecată domnul Fenechiu. Liviu Dragnea nu este cercetat pentru fapte de corupţie, ci pentru legea referendumului şi legi electorale", a precizat, joi, şeful Executivului.

În ceea ce-l priveşte pe al treilea ministru, Ponta spune că nu ştie despre cine este vorba.

"Pe al treilea nu l-am găsit, cum nu l-aţi găsit nici dvs. Într-un document oficial, cum este cel al Comisiei Europene, nu poţi să vorbeşti ca în presă, pe surse", a precizat şeful Guvernului.


Potrivit Agenţiei France-Presse, o sursă din cadrul Comisiei  Europene ar fi afirmat că doi dintre miniştrii la care face referire raportul MCV sunt Liviu Dragnea şi Varujan Vosganian. Potrivit acesteia, al treilea ar fi Relu Fenechiu.

AFP reaminteşte că Liviu Dragnea este cercetat pentru presupusa implicare în fraudele din referendumul privind destituirea preşedintelui Traian Băsescu.

Al treilea ministru la care face referire raportul Comisiei Europene este Relu Fenechiu, titularul portofoliului Transporturilor.







×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close