Antena 3 CNN Politică Ponta: Cozile din diaspora din 2014 erau formate de cei care se puneau și de patru ori la rând, să se vadă la televizor

Ponta: Cozile din diaspora din 2014 erau formate de cei care se puneau și de patru ori la rând, să se vadă la televizor

Ponta: Cozile din diaspora din 2014 erau formate de cei care se puneau și de patru ori la rând, să se vadă la televizor
22 Aug 2016   •   10:31

Fostul premier Victor Ponta a declarat, duminică seara, la un post de televiziune, că în 2014, la alegerile prezidențiale, cozile din diaspora erau formate de cetățeni români care „se puneau și de patru ori la rând, să se arate la televizor”. 

"Îmi pare rău pentru acele cozi, pe care însă ulterior am aflat că nu le-am făcut eu, ci cei care se aşezau de două ori, de trei ori, de patru ori la rând, ca să fie cozi, să se arate la televizor", a declarat Ponta.

De asemenea, fostul premier a criticat actuala lege şi a invocat numărul mic al românilor din diaspora care s-au înscris în Registrul electoral, pentru a vota prin corespondenţă sau la secţia de votare.

"Acum dacă îi întrebaţi pe cei care stăteau la coadă, am văzut că s-au înscris 8.000 de oameni să voteze în diaspora. 8.000 sunt în câteva blocuri în Drumul Taberei. Şi noi, toată ţara, tot Guvernul, munceşte numai pentru cei 8.000", a declarat Ponta.

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close