Antena 3 CNN Politică Ponta, critici la adresa PSD într-un interviu pentru Euronews: „A alunecat la o ideologie şi politici apropiate de cele promovate de Orban în Ungaria”

Ponta, critici la adresa PSD într-un interviu pentru Euronews: „A alunecat la o ideologie şi politici apropiate de cele promovate de Orban în Ungaria”

Ponta, critici la adresa PSD într-un interviu pentru Euronews: „A alunecat la o ideologie şi politici apropiate de cele promovate de Orban în Ungaria”
Sursa foto: Foto: Facebook/Victor Ponta
31 Mai 2018   •   11:21

Fostul premier Victor Ponta, liderul Pro România, a explicat, într-un interviu pentru Euronews, care sunt intenţiile noului său partid, spunând că PSD a alunecat spre o ideologie şi politici care sunt foarte apropiate de cele promovate de Viktor Orban în Ungaria, iar el îşi doreşte să readucă România pe linia europeană şi politica românească.

"Sunt nişte valori ale democratiei sociale modern-europene, de centru-stânga, care au fost abandonate de partidul meu anterior si multi, nu numai tineri, ci si cetateni pro-europeni din România cauta acest tip de noua politica si speram sa avem succes, deoarece este o mare luptă”, a afirmat Ponta.

El a susţinut că PSD ”a alunecat la o ideologie şi politici care sunt foarte apropiate de cele promovate de domnul Orban în Ungaria”. "Speram doar sa readucem pe linia europeana România şi politica românească", a adăugat liderul Pro România.

Întrebat dacă este doar un rebranding al partidului de guvernământ, PSD, Ponta a replicat: "Nu este de fapt. Tocmai am avut o reacţie foarte puternică din partea noii conduceri a fostului meu partid. Aşa cum v-am spus, pentru că au alunecat atât de mult la extreme şi pentru că urmăresc acele politici cu care te-ai confruntat deja în Ungaria şi unele politici din Polonia”.

"Tocmai construim acest partid alternativ şi bineînteles ca nu sunt asa de optimist si spun ca vom câstiga alegerile urmatoare, dar vom juca un rol foarte important în mentinerea României pe calea europeana", a mai spus Ponta, scrie News.ro.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close