Antena 3 CNN Politică Ponta: Dacă nu era doamna Udrea, dădeam jos Guvernul PDL mult mai greu

Ponta: Dacă nu era doamna Udrea, dădeam jos Guvernul PDL mult mai greu

Ponta: Dacă nu era doamna Udrea, dădeam jos Guvernul PDL mult mai greu
Sursa foto: Foto: Mediafax
de N.B.    |    24 Noi 2012   •   20:54

Prezent la Roman pentru mitingul USL, preşedintele PSD, Victor Ponta, a ţinut să îi mulţumească Elenei Udrea, candidată în colegiul din Roman, că a ajutat la schimbarea Guvernului PDL, relatează Agerpres.

Premierul Victor Ponta a vorbit în discursul său susţinut la mitingul electoral de la Roman despre proiectele generale ale USL pentru mandatul viitor, dar nu a uitat că în colegiul din Roman candidează, din partea Alianţei România Dreaptă, fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea.
   
''Să aveţi mare grijă că alţii vor să vă ardă. Aveţi fete, femei frumoase, care au mers la Bucureşti şi v-au făcut cinste, nu aveţi nevoie de importuri de acest fel. Vreau să vă spun că, într-un fel, doamna Udrea ne-a ajutat foarte mult. Dacă nu era ea, dădeam jos Guvernul PDL mult mai greu, poate câştigam mai greu la alegerile locale şi mă bazez pe ea să îl dăm jos şi pe Băsescu. Doamna Udrea a venit la Roman, la mine la Târgu Jiu a venit Dan Diaconescu, ce mi-e unul ce mi-e celălalt, acolo i-a trimis Băsescu'', a declarat premierul Victor Ponta, copreşedinte al USL.
   
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, i-a avertizat pe alegătorii din Roman să nu se lase înşelaţi de femei ''pe care le-au apucat dorul de iarbă verde''.
   
''Nu vă lăsaţi înşelaţi de aparenţe, nu vă fie frică de diversiuni, înşelaţi de femei pe care le-au apucat dorul de iarbă verde şi de tricotat prin casă. Poate că Liviu Brătescu nu tricotează aşa bine, poate că nu face sarmale şi poate că nu dă cu mopul, nu face tumbe, dar cu siguranţă că nu fură cât s-a furat din ţara asta în diverse ministere. Nu din banii dumneavoastră o să-şi ia poşete pentru doamna sa. Bine ai venit Liviu Brătescu, adio Elena'', a declarat Crin Antonescu.
   
La rândul său, preşedintele PC, Daniel Constantin, a făcut trimitere la faptul că municipiul Roman datează din vremea lui Traian.
   
''Am citit o carte în care se spune că municipiul Roman datează de pe vremea lui Traian, dar Elena Udrea nu a înţeles că nu este vorba de Traian Băsescu'', a spus Daniel Constantin.

La mitingul USL de la Roman au participat circa 1.500 de persoane, membri şi simpatizanţi social-liberali aduşi cu autocare din tot judeţul.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Elena Udrea roman
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close