Antena 3 CNN Politică Ponta: Dacă trebuie, candidez cu plăcere la prezidenţiale

Ponta: Dacă trebuie, candidez cu plăcere la prezidenţiale

Ponta: Dacă trebuie, candidez cu plăcere la prezidenţiale
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    29 Mai 2014   •   14:53
Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, la începutul şedinţei CExN al PSD, că personal ar dori să fie premier până în 2016, dar dacă trebuie să candideze la Preşedinţie, va candida cu plăcere şi cu încredere.

"Stabilim împreună care e soluţia cea mai bună. Dacă eu trebuie să candidez, candidez cu mare plăcere şi cu mare încredere, dar să nu uităm că obiectivul nostru principal este să avem o guvernare bună şi în 2016 să câştigăm din nou alegeri locale şi parlamentare. Cu un preşedinte care să ne sprijine, acest obiectiv e mult mai realizabil şi mult mai uşor de atins", a spus Ponta.

Totodată, Ponta a spus că ar dori să fie premier încă doi ani.
 
"Dacă m-aţi întreba ce prefer, aş vrea să fiu un foarte bun prim-ministru până în 2016. Dar am învăţat în aceşti ani, că, dacă ai tot timpul un preşedinte care te încurcă, e foarte greu să fii un bun prim-ministru. Deci dacă nu avem un preşedinte care să ne ajute, o să ne fie greu să guvernăm bine. Nu întâmplător România a mers cel mai bine în 2000-2004 când cei doi colaborau", a spus Ponta.
 
El a spus că îl interesează în egală măsură şi ce face PSD în toamnă la prezidenţiale, şi se pregăteşte partidul pentru 2016.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta alegeri prezidentiale
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close