Antena 3 CNN Politică Ponta: Daniel Constantin va fi, dacă vrea, în Guvernul USL. Nu mă onorează deloc faptul că Băsescu a început să îmi facă guvernul

Ponta: Daniel Constantin va fi, dacă vrea, în Guvernul USL. Nu mă onorează deloc faptul că Băsescu a început să îmi facă guvernul

Ponta: Daniel Constantin va fi, dacă vrea, în Guvernul USL. Nu mă onorează deloc faptul că Băsescu a început să îmi facă guvernul
Sursa foto: Foto: Mediafax
26 Mar 2012   •   13:11

Copreşedintele USL, Victor Ponta, a anunţat, luni, că liderul PC Daniel Constantin va face parte, dacă acceptă, din Guvernul USL, dar nu pe funcţia de ministru al Economiei, informează Mediafax.
   
El a făcut aceste precizări într-o conferinţă de presă, întrebat despre afirmaţiile şefului statului, care a susţinut că preşedintele PC se pregăteşte să devină ministru al Economiei.
   
"Faptul că Traian Băsescu a început să îmi facă guvernul este o veste destul de proastă pentru mine. Înseamnă cu mă confundă cu Boc sau cu Ungureanu, ceea ce nu mă onorează deloc", a precizat liderul social-democrat.
   
De asemenea, liderul PC a negat că ar fi interesat să ocupe o astfel de funcţie, arătând că îi este greu să creadă că Traian Băsescu nu e bine informat. Constantin a calificat afirmaţiile şefului statului ca fiind făcute cu rea intenţie.
   
"Nu am spus niciodată că mă interesează Ministerul Economiei. (...) Nu am niciun fel de intenţie şi nu mă interesează Ministerul Economiei", a răspuns acesta, arătând că nu s-a discutat despre o eventuală împărţire a funcţiilor la nivel guvernamental în cadrul USL.

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close