Antena 3 CNN Politică Ponta: De luni începem campania pentru europarlamentare. În mai 2014 nu vom mai avea umbrela USL

Ponta: De luni începem campania pentru europarlamentare. În mai 2014 nu vom mai avea umbrela USL

Ponta: De luni începem campania pentru europarlamentare. În mai 2014 nu vom mai avea umbrela USL
Sursa foto: Foto: Agerpres
20 Apr 2013   •   12:12

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, sâmbătă, la Congresul PSD, că de luni partidul intră în campanie electorală pentru alegerile europarlamentare, el arătând că PSD nu se va mai afla în luna mai 2014 sub "umbrela USL".
   
"De luni începem campania pentru europarlamentarele din 2014, pentru că în mai 2014 nu vom mai avea umbrela USL. Veţi putea să demonstraţi în fiecare organizaţie, comună, oraş, judeţ care e capacitatea noastră de mobilizare, sprijnul pe care PSD îl are", a spus Ponta, la Congresul PSD, după discursul preşedintelui PES, Sergei Stanishev adresat delegaţilor social-democraţi prezenţi la Sala Palatului, conform Mediafax.
   
Ponta a spus că se bazează pe sprijinul delegaţilor veniţi la Congres pentru ca PSD să fie primul partid din România la alegerile europarlamentare din 2014.
   
"Mă bazez pe dumneavostră ca să fim nu doar primul partid din România la alegeri, dar să fim în grupul social-democrat din Parlamentul European o delegaţie puternică şi respectată. Vreau să înţelegeţi acest mesaj şi să-l trataţi cu mare seriozitate. De luni vă consideraţi în campania pentru Parlamentul European", a spus Ponta.

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close