Antena 3 CNN Politică Ponta, despre adoptarea Codului de Procedură Fiscală: Avem căruţa, nu avem caii. Poate aşa se lucrează nemţeşte

Ponta, despre adoptarea Codului de Procedură Fiscală: Avem căruţa, nu avem caii. Poate aşa se lucrează nemţeşte

Ponta, despre adoptarea Codului de Procedură Fiscală: Avem căruţa, nu avem caii. Poate aşa se lucrează nemţeşte
Sursa foto: Foto: VideoNews
21 Iul 2015   •   10:43

Premierul Victor Ponta a explicat, marţi, de la Palatul Parlamentului, că se bucură că a fost adoptată legea amnistiei fiscale, dar nu ştie ce să creadă despre adoptarea codului de procedură fiscală.

 
"Mă bucur foarte tare că avem adoptată legea amnistiei fiscale, pentru că îndreptăm o serie dfe greşeli. legislative şi de aplicare, din 2010 încoace. Nu ştiu dacă să mă bucur sau nu, dar înţeelg că avem codul de procedură fiscală. Avem căruţa, nu avem caii. Poate aşa se lucrează nemţeşte."
 
Ponta a explicat că o decizie politică greşită are impact asupra multor categorii de investitori, chiar cei care au susţinut creşterea economică înregistrată în România.
 
"În continuare cred că o decizie politică greşită afectează activitatea noastră. Codul fusese votat de toată lumea şi sper ca până la 1 septebmrie să avem şi codul fiscal şi reducerea TVA la 19%, pentru că asta aşteaptă toţi cei care au contribuit la creşterea economică din acest ani. În rest, politică, pentru alţii. Eu vreau să fac administraţie. Formula de câştig în economie este să nu se mai ia decizii politice greşite."
 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close