Antena 3 CNN Politică Ponta despre Băsescu: "Poporul nu-l merită, în primul rând el este în opoziţie cu românii"

Ponta despre Băsescu: "Poporul nu-l merită, în primul rând el este în opoziţie cu românii"

Ponta despre Băsescu: "Poporul nu-l merită, în primul rând el este în opoziţie cu românii"
Sursa foto: Foto: Mediafax
16 Dec 2011   •   23:04

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a discutat vineri 16.12 cu Victor Ciutacu în cadrul emisiunii "Vorbe Grele", atitudinea preşedintelui Băsescu în timpul consultărilor de la Cotroceni, recentele întâlniri de la Bruxelles, dificultăţile întâlnite în discuţiile cu Emil Boc şi posibilele soluţii pentru incheierea crizei politice.

Victor Ponta a spus că declaraţia lui Băsescu privind consensul pe care îl are din partea clasei politice, reprezintă doar o păcăleală faţă de reprezentanţii Uniunii, adăugând că la Bruxelles au alte griji, cu zona euro, şi nu crede că-i interesează ce se întâmplă aici. "Poate să vina Basescu şi cu tancurile să tragă în noi, că nu cred că o să iasă cineva de la Bruxelles să-i spună ceva", a glumit Ponta.
 
Acesta a mai vorbit de problemele pe care Băsescu spune că le are, preşedintele plângându-se că "Nu mă ascultă coaliţia, nu vedeţi că ei fac ce vor?". Liderul PSD a comentat acest moment spunând că Băsescu e în opoziţie cu toată lumea, "poporul nu-l merită, în primul rând el este în opoziţie cu românii", Domnul Oprea şi doamna Udrea fiind totuşi singurii de care preşedintele nu s-a plâns.

Vezi emisiunea înregistrată aici.



×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close