Antena 3 CNN Politică Ponta, despre cercetările DNA în cazul cumnatului său: Dacă a făcut ceva ilegal, va plăti. Nu vă aşteptaţi să joc o scenetă de doi bani, de genul "între familie şi justiţie aleg justiţia"

Ponta, despre cercetările DNA în cazul cumnatului său: Dacă a făcut ceva ilegal, va plăti. Nu vă aşteptaţi să joc o scenetă de doi bani, de genul "între familie şi justiţie aleg justiţia"

Ponta, despre cercetările DNA în cazul cumnatului său: Dacă a făcut ceva ilegal, va plăti. Nu vă aşteptaţi să joc o scenetă de doi bani, de genul "între familie şi justiţie aleg justiţia"
Sursa foto: Foto: Agerpres
18 Feb 2015   •   18:06

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, referitor la situaţia în care se află cumnatul său, Iulian Herţanu, cercetat de DNA pentru deturnare de fonduri europene, că, "dacă a făcut ceva ilegal, atunci va plăti pentru asta".

"Nu vă aşteptaţi de la mine să joc o scenetă de doi bani, pe care am văzut-o la alţii: între familie şi justiţie aleg justiţia (declaraţia lui Traian Băsescu privind situaţia fratelui său, Mircea Băsescu - n.r.). Să fim serioşi. Nu se pune problema de alegere. Justiţia îşi face treaba. Dacă e vinovat va plăti ca orice om din această ţară", a spus Victor Ponta.

Totodată, Ponta a ţinut să precizeze că i-a cerut iertare mamei sale care "a fost porcăită la un post de televiziune doar pentru că este mama mea".

El a arătat că pe mama sa nu au implicat-o procurorii, ci "nişte indivizi care se ocupă cu evaziunea în presă".

"Nu a implicat-o procurorii, au implicat-o nişte indivizi care se ocupă cu evaziunea fiscală în presă şi au vorbit ieri despre mama mea, în condiţiile în care procurorii au spus foarte clar că mama mea nu are nicio implicare.Nu mă las intimidat de atacuri din partea evazioniştilor fiscali, m-am obişnuit cu treaba asta, de ani de zile şi tot vor trebui să plătească până la urmă, cu mine prim-ministru sau nu", a afirmat Ponta.

Cumnatul premierului Victor Ponta a fost reţinut preventiv de procurorii DNA după un interogatoriu maraton de 17 ore. Iulian Herţanu este acuzat de deturnare de fonduri europene, în cazul unui proiect de construcţie a reţelei de canalizare din Comarnic.


×
Subiecte în articol: Victor Ponta
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close